FÖRRÄTTER
Skagenröra på smörstekt bröd med rödlök och citron
135kr
Tartar på hjortytterfilé med rökt soyamajonnäs, friterad kapris,
picklad morot och krispig silverlök
155kr
Halloumi, avokado och tomat på smörstekt bröd med basilika och vitlök
120kr
Kall Vichyssoise med lättvispad grädde, sikrom,
friterade potatissmulor och Julita rapsolja
135kr
VARMRÄTTER
Skogschampinjon och västerbottenfylld cannelloni
med grillad romansallad
175kr
Nattbakad högrev med rödvinssås, Dijondressade brytbönor,
picklad rödlök och potatispuré
235kr
Fiskgryta med saffran, räkor, krutonger och dillaioli
190kr
Rimmad torskrygg med helbakad rotselleri, brynt smör,
picklad gulbeta och citrontångpärlor
225kr
Rödvinsbräserad majskycklinglår med romanesco, broccoli,
bränd blomkål, färskpotatis och krassesallad
295kr
Högrevsburgare med ost, tomatchutney, pommes och tryffelmajonnäs
155kr
DESSERTER
Sjöbodens Milkshake med vanilj, salt karamell och marshmallows
85kr
Lingon, kola, grädde
Vaniljrörda lingon, kolatoppar, kaksmulor, lättvispad grädde
och en mjuk kola på kondenserad mjölk
125kr
Rabarber, mandel, lavendel
Inkokt rabarber med citron och vanilj, lavendel- och gräddfilspudding,
mandelkaka, rabarbersirap och saltrostade mandlar
125kr
En kula sorbet
35kr
Chokladtryffel
30kr