Event

Bröllop, födelsedagsfest, dop eller andra tillställningar, vi erbjuder catering både med och utan personal. Under lågsäsong kan man abonnera hela restaurangen för såväl privata tillställningar som företagsevenemang. Vi erbjuder även matlagningskurser, samla ihop era vänner för att tillsammans laga mat under roliga och avslappnande former. Ni får tillsammans med en professionell kock laga mat efter era önskemål och idéer som ni därefter äter i en uppdukad matsal med serveringspersonal.

Event Sjöboden Torö

I samarbete med personlig tränare & Herrhamra Hästliv anordnar vi grupp- och företagsevent på förfrågan. Utefter era önskemål sätter vi ihop en dag där både träning och hästar/ridning står i fokus. På ett roligt sätt kombineras dessa två olika sporter med andra aktiviteter för att skapa ett annorlunda event.

Event Sjöboden Torö

Grupp- & företagsevent

Lite annorlunda träning där en personlig tränare håller i tömmarna, vi använder oss av vad naturen och gården har att erbjuda. Naturligtvis anpassas både träning och ridning efter era önskemål och förutsättningar. Utöver träning och ridning på olika sätt finns det andra aktiviteter som tex Lerduveskytte, Prova på gräva med grävmaskin, olika 5-kamp/stafetter i tävlings- eller Team Buildings syfte. På Restaurang Sjöboden Torö som ligger vackert placerad precis vid havet, kan man under dagen eller efter dagens aktiviteter avnjuta en god och vällagad måltid. Restaurang Sjöboden Torö ligger i direkt närhet till fantastisk natur och havet på Torö strax utanför Nynäshamn söder om Stockholm. Hit tar man sig lätt med bil och båt, men vi kan också hjälpa till med transport om det önskas.

Event Sjöboden Torö